Tässä on tanskalainen hot dog -resepti:
Ainesosia:
- Makkarat (esim. frankfurterit tai wieniläiset makkarat)
- Hotdogbrød
- Paahdettua sipulia
- Rémouladekastike
- Ketsuppi
- Sinappi
- Kurkkusalaatti
- Tuoreet tai marinoidut kurkut
- Raaka sipuli (valinnainen)
- Suolaa ja pippuria
Ohjeet:
- Kuumenna grilli tai keskilämpöön n. 150 asteeseen.
- Grillaa makkarat kuumiksi ja niillä on herkullinen, kultainen väri.
- Kun makkarat paistavat, kuumenna hot dog -leipiä uunissa tai grillissä muutaman minuutin ajan, kunnes ne ovat kuumia ja rapeita.
- Kun hot dog -leivät ovat valmiita, voit aloittaa täytteiden lisäämisen. Aloita makkaralla jokaisessa leivässä.
- Lisää makkaran päälle reilu määrä remouladea.
- Valuta ketsuppia ja sinappia maun mukaan remouladen päälle.
- Lisää kastikkeiden päälle paahdettua sipulia ja kurkkusalaattia.
- Halutessasi voit lisätä myös tuoreita tai marinoituja kurkkuja ja raakaa sipulia.
- Viimeistele ripottelemalla suolaa ja pippuria maun mukaan.
- Toista prosessi jokaiselle hot dogille.
- Tarjoile hot dogit kuumina ja nauti niistä heti.
Tämä on klassinen tanskalainen hot dog -resepti, mutta on tärkeää huomata, että täytteet ja mieltymykset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Voit muokata reseptiä oman makusi mukaan lisäämällä tai poistamalla ainesosia. Nauti ateriastasi!