Dansk hotdog til sommeraften

Tanskalainen hot dog kesäillaksi

Tässä on tanskalainen hot dog -resepti:

Ainesosia:

  • Makkarat (esim. frankfurterit tai wieniläiset makkarat)
  • Hotdogbrød
  • Paahdettua sipulia
  • Rémouladekastike
  • Ketsuppi
  • Sinappi
  • Kurkkusalaatti
  • Tuoreet tai marinoidut kurkut
  • Raaka sipuli (valinnainen)
  • Suolaa ja pippuria

Ohjeet:

  1. Kuumenna grilli tai keskilämpöön n. 150 asteeseen.
  2. Grillaa makkarat kuumiksi ja niillä on herkullinen, kultainen väri.
  3. Kun makkarat paistavat, kuumenna hot dog -leipiä uunissa tai grillissä muutaman minuutin ajan, kunnes ne ovat kuumia ja rapeita.
  4. Kun hot dog -leivät ovat valmiita, voit aloittaa täytteiden lisäämisen. Aloita makkaralla jokaisessa leivässä.
  5. Lisää makkaran päälle reilu määrä remouladea.
  6. Valuta ketsuppia ja sinappia maun mukaan remouladen päälle.
  7. Lisää kastikkeiden päälle paahdettua sipulia ja kurkkusalaattia.
  8. Halutessasi voit lisätä myös tuoreita tai marinoituja kurkkuja ja raakaa sipulia.
  9. Viimeistele ripottelemalla suolaa ja pippuria maun mukaan.
  10. Toista prosessi jokaiselle hot dogille.
  11. Tarjoile hot dogit kuumina ja nauti niistä heti.

Tämä on klassinen tanskalainen hot dog -resepti, mutta on tärkeää huomata, että täytteet ja mieltymykset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Voit muokata reseptiä oman makusi mukaan lisäämällä tai poistamalla ainesosia. Nauti ateriastasi!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti