Flæskesteg med det hele, tilberedt på en Kamado-grill

Paahdettua sianlihaa kaikella, kypsennettynä Kamado-grillissä

Tässä on resepti paistetulle sianlihalle kaiken kanssa:

ainesosat:

  • 1- 1,2 kg paistettua sianlihaa kuorella
  • Suola
  • Pippuri
  • Jep - vain suolaa ja pippuria :)

Ohjeet:
  1. Valmista Kamado-grilli epäsuoraan lämpöön ja vakautta lämpötila 180-200 asteeseen.
  2. Ripottele runsaasti suolaa kuoren päälle ja hiero se hyvin uriin. Mausta myös loput porsaanpaistista suolalla ja pippurilla.
  3. Voitele paistettu sianliha oliiviöljyllä, jotta kuori saa erityisen rapean ja kultaisen pinnan.
  4. Aseta tippa-alusta tai folioalusta grilliritilän alle sianpaistin rasvan ja mehun keräämiseksi.
  5. Aseta porsaanpaisti grilliritilälle tai rottiserille epäsuoran lämmön päälle ja sulje grillin kansi. Anna grillata n.  1,5 tuntia, kunnes se on kypsennetty ja kuori on rapea.
  6. Poista porsaanpaisti grillistä ja anna paistin levätä 10-15 minuuttia ennen leikkaamista viipaleiksi.
  7. Tarjoile viipaleiksi leikattu porsaanpaisti rapean kuoren, keitetyn perunan ja kastikkeen kanssa. Perinteisesti paistettua sianlihaa tarjoillaan ruskistettujen perunoiden, punakaalin ja suolakurkkujen kanssa.

Nauttia!
                      Takaisin blogiin

                      Kirjoita kommentti