Tässä on resepti paistetulle sianlihalle kaiken kanssa:
ainesosat:
- 1- 1,2 kg paistettua sianlihaa kuorella
- Suola
- Pippuri
- Jep - vain suolaa ja pippuria :)
Ohjeet:
- Valmista Kamado-grilli epäsuoraan lämpöön ja vakautta lämpötila 180-200 asteeseen.
- Ripottele runsaasti suolaa kuoren päälle ja hiero se hyvin uriin. Mausta myös loput porsaanpaistista suolalla ja pippurilla.
- Voitele paistettu sianliha oliiviöljyllä, jotta kuori saa erityisen rapean ja kultaisen pinnan.
- Aseta tippa-alusta tai folioalusta grilliritilän alle sianpaistin rasvan ja mehun keräämiseksi.
- Aseta porsaanpaisti grilliritilälle tai rottiserille epäsuoran lämmön päälle ja sulje grillin kansi. Anna grillata n. 1,5 tuntia, kunnes se on kypsennetty ja kuori on rapea.
- Poista porsaanpaisti grillistä ja anna paistin levätä 10-15 minuuttia ennen leikkaamista viipaleiksi.
- Tarjoile viipaleiksi leikattu porsaanpaisti rapean kuoren, keitetyn perunan ja kastikkeen kanssa. Perinteisesti paistettua sianlihaa tarjoillaan ruskistettujen perunoiden, punakaalin ja suolakurkkujen kanssa.
Nauttia!