Pita med camembert ost og bacon

Pita camembert-juustolla ja pekonilla

Tässä on resepti herkulliselle pitalle camembert-juustolla ja pekonilla:

Ainesosia:

  • 4 pitaleipää
  • 200 g camembert-juustoa (leikattu viipaleiksi)
  • 8 viipaletta pekonia
  • 1 sipuli (ohuiksi viipaloidut)
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan
  • 1 paprika

Lähestyminen:

Camembert-juusto paistettu pitaleivässä. Rapea leipä, pehmeä, kermainen juusto ja paprikan tuoksu, kuulostaako hyvältä? Leikkasimme pitaleivän sivulta, ripottele se neliömäisellä hienonnetulla pippurilla ja täytä se kokonaisella camembertillä.  Pitäisi kääriä se tiiviisti folioon. Paistamme sitä esilämmitetyssä uunissa epäsuoralla lämmöllä 180 ° C 25 minuuttia, poista folio ja paista sitä vielä 5 minuuttia, kunnes se muuttuu rapeaksi.

Nyt voit nauttia maukkaasta pitastasi camembert-juustolla ja pekonilla!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti